Sekretesspolicy
header
PROFESSIONELL COACHING | UTBILDNING | MEDVETEN KOMMUNIKATION

Ring oss idag!
0650-75800

 

Longwind Coaching respekterar integriteten hos alla besökare till vår webbplats.

Därför är personlig information som du lämnar på vår hemsida aldrig offentlig eller säljs till någon annan part.

Information som lämnas frivilligt till oss används endast för att uppfylla syftet med det ärende saken gäller. Vi kan dock använda insamlade data för att anpassa innehåll och / eller layout av våra sidor för varje enskild besökare.

 

Vad vi bevakar:

När du besöker vår webbplats, känner vår webbserver automatiskt igen den webbplats som hänvisade dig (om tillämpligt) och endast ditt domännamn, men inte din e-postadress. Vi samlar domännamnet och bevakar allmän platsanvändning och trafikmönster för att förbättra vår webbplats , de produkter samt tjänster vi erbjuder. Den information vi samlar in används endast för internt bruk.

 

Länkar till andra webbplatser:

De webbplatser som vi länkar, inklusive, men inte begränsat till platserna för dotterbolag och tredje part kan ha olika sekretesspolicy och praxis från de som beskrivs här. Vi tar inget ansvar för den politik eller praxis länkade webbplatser och uppmuntrar dig att ta del av dem.

 

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren i denna integritetspolicy när som helst, men kommer inte att göra det utan att publicera den reviderade policyn på denna webbplats. Vi uppmanar dig att granska denna sekretesspolicy när du besöker vår hemsida för att se till att du förstår hur vi använder den information som vi samlar in.