Samarbetspartners
header
PROFESSIONELL COACHING | UTBILDNING | MEDVETEN KOMMUNIKATION

Ring oss idag!
0650-75800

 

 

Utbildningar:

Coach Companion:

Coach Companion arbetar med utbildningar i Det Coachande Ledarskapet sedan många år. Idag jobbar vi tillsammans med deras unika modell, den sk Propellermodellen, som sätter coaching i sitt sammanhang, där rollerna chef, ledare och coach är beroende av varandra och kompletterar varandra för ett fullgott resultat.

-    ”Den enklaste och bästa ledarskapsmodell jag sett” är kommentarer som ofta hörs från deltagare.

Vi utbildar enligt tredje generationens coaching, transformerande coaching, dvs fokus på djupare förändring som kommer inifrån, vilket leder till viktiga insikter som verkligen skapar varaktiga förändringar.

 

 

Extended DISC

 

 

Extended DISC Sverige är ett verktygsbolag som har ambitionen att tillhandahålla marknadens bästa webbaserade beteende‐ och kommunikationsverktyg.

Extended DISC är ett revolutionerande system för informationshantering. Den ger dig som användare möjlighet att designa, hantera och använda kommunikations- och beteendeverktyget på ett helt nytt sätt. För första gången någonsin kan du själv designa din egen rapport. Inte bara hur den ser ut, utan också vad den innehåller.

Väljer du att arbeta med färdiga rapporter erbjuder Extended DISC ett stort bibliotek med färdiga rapportmallar. Det är dina behov som styr. I samma system kan du även göra Öppen 360°, Undersökningar och Resonemangsanalyser. Extended DISC erbjuder över 800 beteendekompetenser. Dessa används och kombineras för att utveckla olika områden inom organisationen.

 

 

Web & Media.

Infinita Graphics & Web:

Infinita Graphics & Web är ett svenskt bolag baserat i Thailand. Med sju år bakom oss har det gett oss en väldigt bred kunskapsnivå med en världsomspännande kundbas. Infinitas verksamhetsområde omfattar allt inom grafisk design, det mesta inom webblösningar samt animerad videoproduktion. Vårt  huvudsakliga mål är att skapa en attraktiv grafisk profil för våra kunder som i sin tur inger förtroende mot sina kunder. Företagets geografiska läge ger en mycket stor fördel då högt svenskt kvalitetstänkande kombineras med kraftigt reducerad prisbild.

 

 

Web & Marknadsföring:

Florin IT logga

 

Florin IT & Service i Hudiksvall

Florin IT är en digital marknadsföringsbyrå i Hudiksvall. Genom sökmotoroptimering, webdesign och digitala medier hjälper jag företag att generera affärer på nätet. Att inte ha en digital marknadsföringsstrategi i dagens samhälle gör att man förlorar många kunder. Vi samarbetar med några av världens ledande experter inom sökoptimering och marknadsföring på internet för att ligga i framkant.

 

 

Longwind Coaching AB

Vi coachar säljare, säljchefer, ledare och entreprenörer.

Kontakta oss: 0650-75800

https://lwww.longwindcoaching.com

Google Plus: (Professionell Coach i Hudiksvall)