Lär känna Lasse Nygren, Professionell Certifierad ICF Coach på Longwind Coaching AB
header
PROFESSIONELL COACHING | UTBILDNING | MEDVETEN KOMMUNIKATION

Ring oss idag!
0650-75800

Longwind Coaching startades 2014 med fokus på personlig utveckling som ger resultat och är internationellt certifierade av ICF, International Coach Federation, samt certifierad utbildare i Extended DISC® beteende och kommunikationsprofiler.

 

Lasse Nygren ICF Certifierad Coach

Lasse Nygren

Grundare och ägare av Longwind Coaching AB

ICF ACC Certifierad Professionell Coach
Certified Trainer Extended DISC

Jag brinner för personlig utveckling och att se människor växa, se dem öka medvetenheten och nå resultat oavsett område i livet de vill förbättra. Att inspirera människor till att få ut det bästa av sig själva, komma över sina hinder och verkligen nå sina mål är det bästa jag vet.

Att som Certifierad Coach både behärska verktyget Professionell Coaching och Extended DISC beteendeprofiler/kommunikationsstilar ger ett säkert kort till utveckling både individuelt och i grupper.

Med närmare 25 års erfarenhet som egenföretagare, säljare och chef känner jag till de flesta utmaningar man ställs inför, både det faktum att pengarna ska in och att självförtroendet sviktar, samt att tvivel osv kommer som ett brev på posten när stressen kommer smygande, energin sjunker och det mesta känns tungt.

Jag har gått från att befinna mig i en pressad situation till att idag vara lugn och har ett skönt fokus då jag vet att jag på rätt plats och har massor av energi. Och att hitta sin egen inre kärna av energi är någonting jag verkligen önskar alla. Då precis allt blir möjligt

Som en resultat och serviceinriktad person vill jag ha struktur och ordning runt mig och jag har insett att det viktigaste i en säljprocess är att kunna lyssna och förstå kundens behov. Jag gillar projekt där en del av målet är att både coacha och utbilda personer för att höja deras nivå genom kunskap och medvetenhet. Samt att därefter rationalisera bort mig själv.

Mina största styrkor är att kunna lyssna och höra även det som inte sägs rakt ut för att sedan kunna knyta upp knutar och hitta energi och motivation för action mot mål på ett betydelsefullt och roligt sätt.

Se filmen: Varför driver man ett coachingföretag?

-

Vad tycker mina klienter?

Här följer några uttalanden från klienter som blivit coachade:

 

På vilket sätt har coachingen hjälpt dig på din väg mot ditt mål?

"Det har gett mig mod, tydlighet och lugn"

"Bättre självinsikt, på väg att prioritera. Har även mynnat ut i att jag utarbetat en försäljningsplan som jag tror hade varit svårt om jag inte hade gått på coachingen"

"Jag kan se mina fördelar, använda mig av mina talanger och förmågor lättare"

"Själva lugnet i mig själv. Smart tänkande. Vara mer strategisk"

 

Varför var coachingen viktig för dig?

"Viktigt att hitta rätt fokus och lägga tid på det som är viktigt och meningsfullt. Utvecklande att inse sina talanger och begränsningar"

"Jag fick facit till vilket verktyg jag kan använda i olika situationer"

"Det kom fram väldigt starka värden som jag ju alltid har med mig. Att definiera dessa stärkte mig ytterligare"

 

Varför skulle du rekommendera andra att anlita en professionell coach?

"Underbart med fokus på nuet och framtiden. Fokus på att vara ansvarig för sitt eget liv"

"Jag skulle självklart rekommendera Lasse. Jag tror man måste våga ta ut svångarna och gå utanför sin comfortzon för att coaching skall vara något"

"Mycket viktigt för att i det fortsatta livet veta mitt värde och att jag vill även kunna lyfta andra i min omgivning"

Vad tycker andra om Lasse?

  • "Du är den mest positiva jag känner och den mest drivna person du ser möjligheter när vi andra ser problem."
  • "Det första jag kommer på är att du går in så helhjärtat och med ett engagemang i dom projekt och företagande som du är delaktiga i. Det kan vara stora eller små uppgifter, men du imponerar hur dedikerad du är. Du visar även upp en självdisciplin som jag inte ser hos andra."
  • "Det som utmärker dig Lasse när jag jämför med alla mina andra vänner är din uthållighet samt din förmåga att göra (enligt min mening) monotona jobb effektivt."
  • "Du inger förtroende och trygghet. Du inger även hopp, allt är möjligt, det finns inga hinder, ”det här fixar vi”. Du är envis och ger inte upp och gör heller inget halvdant. Du har en unik förmåga att tänka/drömma stort och ”go for it". Du är extremt insiktsfull, klok, ärlig och ödmjuk. Du är modig och vågar bjuda på dig själv. Du är vänlig, har ett gott hjärta och vill andra väl."
  • "Du är fantastiskt duktig på att undvika negativa saker. Du är dessutom en av de bästa säljare jag någonsin träffat och känt, du kan verkligen övertyga människor om vad du vill och vill ha sagt."
ICF - International Coach Federation
ICF Associate Certified Coach

Longwind Coaching AB

Vi coachar säljare, säljchefer, ledare och entreprenörer.

Kontakta oss: 0650-75800

https://lwww.longwindcoaching.com

Google Plus: (ICF Certifierad Coach)