Om Longwind Coaching - Certifierade professionella coacher
header
PROFESSIONELL COACHING | UTBILDNING | MEDVETEN KOMMUNIKATION

Ring oss idag!
0650-75800

 

Longwind Coaching AB – Utvecklar människor.

 

Stödjer verksamheter att nå resultat med Professionell Coaching som verktyg för personlig utveckling både individuellt och i grupper. Genom att inspirera och lyfta fram styrkorna i varje person skapas meningsfulla bestående förbättringar, bättre välmående och högre resultat.


Tjänster som erbjuds är bl.a. Målfokuserad Professionell Sälj- och Affärscoaching. Utbildning och Workshops i Medveten Kommunikation, DISC. Grupputveckling/Teambuilding med målfokus. Coachande Ledarskapsutbildningar.
 

En verksamhets tillväxt finner man i individerna genom att lyfta fram styrkorna i varje medarbetare.

 
Vår uppfattning är att vägen dit är ett coachande förhållningssätt, att alla har en oerhörd potential inom sig och med rätt hjälpmedel och stöd hjälper vi till att utveckla denna. Ett coachande förhållningssätt löser faktiskt det mesta!

Inom coachingen talar man om de 5 starka coaching verktygen - Att medvetet nyttja och behärska dessa i vardagen gör underverk.
 - Är du nyfiken på varför ett coachande förhållningssätt är så kraftfullt läs mer om våra utbildningar, personprofiler och professionell coaching här på hemsidan.

 
 
Det behöver inte kännas ensamt på toppen.
När du tar risker och fattar beslut som har omfattande konsekvenser samt genomför en vision att inspirera och motivera ditt team, då hjälper det att ha en objektiv medarbetare ombord. Någon som är genuint intresserad i din framgång och inte är rädd för att ställa tuffa frågor och lägga fakta på bordet.


 
Att kombinera rollerna Chef, Ledare och Coach.
 
Genom våra utbildningar lär man sig att i praktiken använda verktyg för ett situationsanpassat ledarskap.
När man samtidigt får insikt i vilken kommunikationsstil och styrkor/talanger "jag själv har" är det mycket lättare att både förstå och kommunicera med andra.
Chefen är den enskilt viktigaste faktorn för att engagera, motivera medarbetarna och få dom att vilja vara delaktiga och det är med coachande metoder och förhållningssätt som chefer och ledare skapar engagemang. För att kunna coacha andra behövs god självinsikt, inre trygghet och bra verktyg.

 
Vår verksamhet baseras på tron att förtroende, uppriktighet och empati är hörnstenarna i varje framgångsrik relation.
 
 
Longwind Coaching använder sig av professionella coacher som är Certifierade av International Coach Federation, ICF.