Karriär
header
PROFESSIONELL COACHING | UTBILDNING | MEDVETEN KOMMUNIKATION

Ring oss idag!
0650-75800

 

KOM MED I VÅRT TEAM

Longwind Coaching är alltid på jakt efter högkompetenta, karriärinriktade och professionella personer som brinner för sitt arbete. Vi söker dig som drivs av en önskan att göra dina klienter framgångsrika och som är villig att ge allt för att säkerställa kundnöjdhet. Om du har drivkraften att lyckas och viljan att arbeta hårt för att nå dina mål, gå med i vårt team.

Vad vi erbjuder:

På Longwind Coaching erbjuder vi en professionell och fartfylld arbetsmiljö som bygger på vår filosofi om att "work hard, play hard". Vi förstår behovet av personlig och professionell balans, men vi tror också att belöningar är direkt kopplade till ansträngning. Som medlem av Longwind Coaching teamet ber vi om ditt engagemang. I gengäld erbjuder vi flexibla kompensationspaket.

Varför Longwind Coaching?

Longwind Coaching styrs av grunderna i god affärssed. Det innebär att vi tror på lojalitet, en stark arbetsmoral, en solid affärsmoral och en vilja att ge tillbaka genom samhällsservice. Som en del av vårt team kommer du att respekteras, utmanas och belönas. Du kommer att utöka dina personliga gränser och du kommer att nå nya höjder. Du kommer att få ett forum för att dela dina idéer. Och du kommer att få en anledning att känna att du har en röst i att forma vår framtid. Vi är övertygade om att framgången för Longwind Coaching kommer som en direkt följd av de människor vi samarbetar med.

På grund av denna tro, arbetar vi som ett team ... växer vi som ett team ... och vi lyckas som ett team.

Om du vill vara en del av detta, Kontakta oss idag!